Qui som

Qui som

MSC Terminal València és la Terminal dedicada a la manipulació de contenidors de Mediterranean Shipping Company (MSC) segona naviliera en el rànquing mundial.

La seua estratègica ubicació (a 350 km de Madrid) i la seua dotació en infraestructures, fan d’ella una de les principals plataformes de la naviliera en el món i les més important en el Mediterrani Occidental.

La Terminal és d’una banda una plataforma logística ideal per a la distribució dels trànsits de transbord entre els cinc continents, amb èmfasis en els trànsits per a Àfrica, Sud-amèrica i els EUA, i d’altra banda per a rebre i embarcar els contenidors d’importació i exportació.

La companyia va començar a operar en el Port de València a l’octubre del 2006 com a part del grup Terminal Investment Limited (TIL) amb seu operativa a Ginebra, Suïssa.

La missió de MSCTV és oferir un servei impecable en el Port de València a la Naviliera MSC i als socis que comparteixen la seua oferta de serveis.

Actualment TIL té unacartera de 37 terminals a nivell mundial, situades en 26 països en els cinc continents, amb un volum de 19,4 milions de TEUS manipulats. En l’actualitat el grup està involucrat en el desenvolupament de nous projectes en diversos punts geogràfics.

A partir de l’any 2000, MSC va apostar de manera decidida pel Port de València per a concentrar de manera significatives els seus trànsits. La irrupció dels contenidors de transbord ha sigut clau per a mantindre la connectivitat del recinte valencià i ha contribuït decisivament al creixement i posterior estabilització de l’activitat en els últims anys.

La missió de MSCTV és oferir un servei impecable en el Port de València a la Naviliera MSC i als socis que comparteixen la seua oferta de serveis.

Els objectius són actuar com una terminal flexible, amb capacitat per a reaccionar de manera àgil davant canvis en les prioritats operatives, mantindre una productivitat alta i reduir l’estada dels vaixells el màxim possible.

Per a això, MSCTV disposa de maquinària i instal·lacions modernes, i procediments establits sota el paraigua d’un estricte pla de qualitat i un sistema de gestió orientat a l’excel·lència en l’operativa, que estan subjectes a una revisió constant.

La nostra missió és facilitar serveis de qualitat als clients i usuaris de la Terminal, contribuint al desenvolupament econòmic i millora del seu entorn social i natural.

La visió, o futur pel qual competeix i treballa MSC Terminal València, és aquella en el qual:

  • Els clients coneguen i reconeguen a la companyia per la innovació, qualitat, eficiència i sostenibilitat dels seus serveis logístics i portuaris.
  • Els operadors troben un marc de col·laboració fiable i eficient.
  • Els empleats prosperen i mostren la seua satisfacció per les oportunitats personals i professionals.
  • L’entorn socioeconòmic reconega a MSC Terminal València per la seua conducta.